Dubbla mål av Strömberg gav seger mot Kristianstad

Efter en mycket stabil insats matchen igenom blev det tre nya poäng på bortaplan mot Kristianstad FC

Kristianstad var oerhört nära att ta ledningen efter nick men Zac Lubin gjorde en grym enhandsräddning till hörna.

I 10:e minuten kom vårt ledningsmål på en inövad hörnvariant där Hampus Dahlqvist slår hörnan efter marken utanför straffområdet där Victor Mollapolci släpper bollen och Robin Strömberg möter och trycker in bollen otagbart i bortre krysset…. mycket vackert.

2-0 kom 10 minuter senare då Robin Strömberg skruvar hörnan direkt i mål vid främre stolpen, en härlig matchinledning som sen räckte hela vägen ut.

Vi gör matchen igenom en mycket stark match defensivt där vi ligger bra i våra positioner som gör det svårt för våra motståndare. Totalt sett en mycket bra genomförd match från vår sida, Robin med sina två mål har nu totalt 8 mål så långt vilket även för upp han i klar skytteligaledning!

Nästa match hemma på Skarsjövallen är på söndag 11 juni mot FC Rosengård 197 med avspark kl.16, välkomna!

Artikel i Bohusläningen: Skyttekungen Strömberg sköt LSK till seger