Emilsson blir nästa nyförvärv!

Det är dags att presentera nästa nyförvärv. Denna gång handlar det om en ung lovande spelare som även bär på en hel del rutin. Varmt välkommen till LSK, Frida Emilsson!

19-åriga Frida Emilsson fick sin fotbollsfostran i moderklubben Kungshamns IF. Som 15-åring hann hon med en kort sejour i IFK Göteborg, men därefter fortsatte karriären vidare till Herrestads AIF. Mittfältaren gjorde där ett par säsonger innan hon som 17-åring tog steget till Division 1 och IK Rössö. Där har det blivit två säsonger och 18 matcher i Division 1. Hon beskrivs som en spelare med god spelförståelse, fin teknik och är även en bra passningsspelare. På meritlistan finns även att hon representerat distriktslaget, Bohusläns FF, på både Elitlägret och Cup Kommunal, samt varit med på ett Regionalt Tipselitläger. Nu väntar nya framtida meriter – i LSK.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– En tjej som har rutin från spel i ettan under 2020. En duktig lokal tjej som har stor potential och vi båda tror att nästa kliv i hennes utveckling är hos oss i Ljungskile. 

Det ska blir spännande att se hur Frida utvecklas i LSK-miljön för att ta nya kliv framåt – både individuellt och som bidragande i LSK:s satsning.


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Frida Emilsson (NY)
✍🏼 Sandra Bagger
✍🏼 Amelia Hallberg
✍🏼 Alice Thorild
✍🏼 Frida Lundh
✍🏼 Alina Leje Bjelkholm
✍🏼 Andrienne Larsson
✍🏼 Magdalena Cruz Aliaga
✍🏼 Ida Hansson
✍🏼 Linnea Jensen
✍🏼 Alice Jensen
✍🏼 Yrsa Sjöstrand
✍🏼 Alice Nilsson (NY)
✍🏼 Sara Mattsson
✍🏼 Anni Mattsson
✍🏼 Julia Bie Karlsson
✍🏼 Linn Borg
✍🏼 Ida Wallenius
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail