En njutbar hemmapremiär på Skarsjövallen!

Måljubel efter ett av Sandra Baggers fyra mål för kvällen. FOTO: T. Åberg.

Det var ett taggat LSK som sprang ut på den fina gröna mattan på Skarsjövallen, denna försommarkväll.

LSK tog direkt kommandot och Sandra Bagger placerade in 1-0 efter drygt 10 minuters spel. Dock kom en oväntad kvittering till 1-1 efter en snabb kontring. Sandra Baggers målskytte skulle däremot ta fart igen. Innan halvleken var slut hade hon gjort både 2-1 och 3-1.

I andra halvlek gjorde Bagger även 4-1. Men LSK har såklart fler som kan göra mål. Anni Mattsson och Matilda Markbrant tog sig också in i målprotokollet innan Stenungsund tröstmålade, fram till slutresultatet 6-2.

Det blev en härlig fredagskväll på Skarsjövallen. Nästa fredag ser vi fram emot en ny fin kväll när matchen Ljungskile SK – IFK Strömstad väntar. Väl mött då.