Eskilscupen – så här gick det för lagen

Samtliga lag var nöjda med helgen i helsingborg. Bra väder, fantastiska planer och fin organisation gjorde cupen till en succé.

Såhär skriver ledarna för F05/06 om cupen:

Flickor 05/06 äventyr i Eskilscupen!!

Äntligen var det dags, sommarens höjdpunkt -Eskilscupen! Som vi har längtat!

Vi åkte till Helsingborg i torsdags för att checka in på Norrehedsskolan där vi skulle bo under cupen.

Det tog sin tid att få upp alla luftmadrasser och få ordning på allt, men till slut så. Tjejerna var lite spända och lite pirriga och hade lite svårt att komma till ro. Men till slut så sov alla så gott.

På fredagen spelade vi två av våra tre gruppspelsmatcher. En vinst och en förlust, och den matchen som tjejerna förlorade så kämpade dom otroligt och spelade ändå väldigt bra. På lördagen så var det dags för den sista gruppspelsmatchen och den var kl:8 på morgonen, så det var ett gäng trötta tjejer som vi väckte kl:6. Men dom väl var på planen så var det pigga ben och det blev en storvinst!! Så vi kom 2:a i gruppen och skulle senare på eftermiddagen spela kvalmatch om A/B-slutspel, där mötte vi ett väldigt bra Eskilsminne som spelade väldigt fin fotboll och där blev det förlust och det var inte så mycket att säga om det. Men vi skulle spela B-kvartsfinal på söndag förmiddag mot Askim. Det blev en väldigt jämn match och chanser från båda lagen, men till slut så fick Askim in bollen och vi förlorade matchen med 1-0.

När slutsignalen blåstes och tjejerna insåg att det inte skulle bli någon mer match så var det väldigt ledsamt och deppigt ett tag.

Men när man fick lite perspektiv till det hela så tror och vet jag att tjejerna är nöjda med sin insats. Och det ska dom vara för det är vi ledare, vi är stolta över er, sådana matcher ni gör och en sådan laginsats ni gör och framför allt så har ni roligt!! Det är viktigt!!

Nu är ju cupen mycket mer än bara fotboll och det är allt annat som vi gör med detta laget emellan matcherna, det är väldigt bra för lagsammanhållningen. Vi såg på när dom andra Grohed/Ljungskile lagen spelade och hejade på dom, vi badade, gjorde musikquiz och Coop som fanns i närheten av vårt boende fick många besök av spelarna!! Det har varit mycket skratt dessa dagar.

Vi ledare är otroligt stolta över er!!

Sedan måste vi ge beröm till vår fantastiska hejarklack! Föräldrar och andra släktingar med sina gröna tröjor och diverse instrumenter var grymma… Tack för ert stöd, ni behövs verkligen.

Detta var allt från oss i Eskilscupen denna gången!! Men en sak är säker, vi anmäler oss igen nästa år!!

Eskilscupen 2020 here We come!!

 

Såhär skriver Richard Nilsson, en utav föräldrarna i P04/05 efter cupen:

”En fantastisk helg i Helsingborg är över! Jag brukar säga att fotbollens stora värde alltid är överställd resultat och tabeller men det blir snudd på magiskt när cupen slutade som den gjorde och guldet kom hem!

Vi vet sedan tidigare att våra killar är fantastiska både på och vid sidan om planen och detta visade de återigen under dessa dagar! De slet, kämpade och ställde upp för varandra på ett sätt som värmer våra hjärtan!
Grymt killar!

Vid sidan om planen hade vi ett stort följe av hängivna supportrar som, förutom av fotbollen, fick njuta av sommarstaden Helsingborg med allt den hade att erbjuda av underbart väder, härliga restauranger, bad och folkliv.
Det blev lite magiskt här också!

Inget hade varit möjligt om vi inte haft våra tränare såklart!
Stort tack till er alla för att vi fick vara med denna helg och skapa ett härligt minne!
Ni gör ett jättejobb och vi är oerhört tacksamma för den tid och det engagemang ni lägger på våra killar!
Magiskt, igen!

Traktorn är igång!
Forza!”

 

Här ser ni 3/4 lag från LSK som var med på cupen. Tyvärr var väldigt få killar från U16 med när vi tog bilden.

Bläddra bland alla bilder här👇

Eskilscupen 2019

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail