F09 på träningsläger

I helgen var det dags att äntligen komma i väg på ett efterlängtat träningsläger. Tidigt i lördags åkte 23 taggade F09-tjejer, ledare och lagföräldrar på två-dagars träningsläger i Gislaved.

Efter snabb incheckning var det dags för första träningspasset. Den fina inomhusanläggningen på Ryttarvallen gjorde att fotbollsglädjen infann sig snabbt. Perfekta förutsättningar för att introducera nya övningar och framför allt ha riktigt roligt.

Det roliga skulle självklart fortsätta resten av dagen med pizzalunch, bad, lekar, prisutdelning och lite teori.

Nog var det lite trögstartat på söndagens frukost, men väl åter på konstgräset var det full fart på tjejerna igen. Ett något lugnare träningspass stod på schemat som sedan avslutades med rafflande strafftävlingar. Efter en välförtjänt lunch var det dags för lägrets sista aktivitet, träningsmatch mot lokala Anderstorps IF:s F09. Ett bra tillfälle att få praktisera vår träning och nästa års spelform – 9 vs 9. Här gjorde tjejerna en mycket fin laginsats och vi ledare ser att våra tjejer utvecklas enormt, vilket är fantastiskt roligt!

Vi vill passa på att tacka våra lagföräldrar Anna Björk, Ada Högblom och Therese Johansson som gjorde denna resa möjlig med sina insatser före och under resan.

Tack även Brandt Bil och Hedin Bil för sponsring av minibussar!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail