F18 upp i serieledning!

Efter en hård batalj på Grohedsvallen mot Munkedal kunde vårt F18-lag gå upp i serieledning med fyra omgångar kvar.

Mycket kamp som vanligt mot Munkedal men Grohed/Ljungskile hade spelet och flera chanser att ta ledningen. Tillslut strax innan halvtidsvilan lyckades Ebba Stenstavold trycka in 1-0 välförtjänt.

I andra halvlek lyckades Munkedal få till en kvittering trots en bra och hårt jobbande backlinje hos oss. I slutet av andra halvlek lyckades vi återigen ta ledningen efter ett väldigt snyggt avslut återigen av Ebba, fram till 2-1. Alva i målet var som vanligt stabil och gjorde en fantastisk räddning på ett friläge i andra halvlek.

Bra jobbat av hela laget och ett extra tack till tjejerna från F07/08; Rut, Izabella och Leia som hjälpte oss på ett väldigt bra sätt.