Följ damjuniorerna på Gothia Cup | Dag 1-3

Dag 1

Lite bilder och film från uppvärmningen och första matchen. Förlust med 4-0 mot ett mycket duktigt Staffanstorp. Samt bilder från invigningen.

Damjuniorerna på Gothia Cup - Dag 1

Dag 2 

Efter att ha slickat såren och fått en god natts sömn efter ”överkörningen” mot Staffanstorp (0-4) samlades vi för att ta oss an Bollnäs. Om Staffanstorp var ett helt X2000-tåg så har vi hittat loket! Jädrar vilken spelare nr 20 var!! Här var det ”oneman-show” från första spark. 1 min senare låg bollen i mål efter en soloräd i den högre skalan. Och så fortsatte det. Hon gjorde vad hon ville och hade fler lägen men då hade vi vaknat till lite och hade minst två runt henne. Då droppade tränarna ner henne på mitten och vi tappade bort henne igen. Så fortsatte det matchen igenom men som tur var gjorde alla våra tjejer en mycket bra match och då jämnades det ut och vi skapade flera farliga chanser. Bollmässigt var vi det bättre laget. Dock utan nätrassel.

I halvlek enades vi om att ligga än tätare och störa nr 20. Och det lyckades vi med. Tjejerna förstod att de mötte en exceptionell spelare och höjde sig efter henne nivå. Utmärkt!

Hon lyckades  dock få in ett mål till med god hjälp av oss själva och matchen slutade 2-0. Henne lär vi få se på TV framöver. Enligt uppgift utlandskontrakt på gång 🤩

Dag 1 ges matchens tre stjärnor till Ester, Julia och Alva.

Dag 2  går dom till Alice B, Linnea och Matilda.

Bra spelat idag! Hoppas att Alice och Liv kan tejpa sina stukade fötter till spel. Ses imorgon. //Martin

Damjuniorerna på Gothia Cup - Dag 2

Dag 3

Våran tredje match spelar vi mot norska laget Gimse. Det blir även en förlust i denna matchen, 1-2. En straff precis i början och ett ganska oklart mål av Gimse. En fantastisk frispark som flyger in i vänstra krysset av Alma gör att vi får vårat första mål i Gothia cup. Efter matchen åkte några hem och några badade. Samtidigt satt våra tränare och njöt av solen i skuggan. Några av oss kollade på gruppspels finalen mellan Staffanstorp och Bollnäs som slutade 1-0 till Staffanstorp. Båda lagen hade många supporters med sig på läktaren som stämde in i två olika hejarramsor samtidigt.

Dag 4  spelar vi match klockan 8.00 på morgonen vilket innebär att vi behöver åka strax innan 6 hemifrån. Detta tycker vi inte är så kul men vad gör man inte för fotbollen?

/Lsk damjuniorer genom Julia

Damjuniorerna på Gothia Cup - Dag 3

 

 

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail