Förlösande seger mot Qviding….

Efter fyra matcher utan en seger, senast var 2-0 segern borta mot Kristianstad 3 juni kom en mycket förlösande och efterlängtad seger mot Qviding på Valhalla.

Var även längesen vi gjorde ett mål… efter 418 mållösa minuter kom det förlösande målet av Victor Mollapolci som betydde 1-0 mot Qviding och som även blev slutresultat i matchen.

Matchen var förhållandevis jämn spelmässigt inledningsvis men vi tog över matchen sista kvarten av första halvlek och skapade ett flertal chanser som borde resulterat i ett eller ett par mål. Bl.a Robin Strömberg hade ett friläge och Jacob Olsson hade ett par fina skott som tyvärr blev resultatlösa.

Vi fortsatte att spelmässigt vara det bästa laget även i andra halvlek och var nära mål ett flertal tillfällen innan målet då äntligen kom då Victor Mollapolci elegant lägger in bollen på ett tillslag till höger om Qvidings målvakt, passningen kom från Jacob Olsson från högerkanten.

Vi var stabila i vårt försvarsspel matchen igenom och kunde vända hemåt med tre oerhört viktiga poäng efter en fint genomförd match där vi visar en fin inställning och gör en bra insats från flera spelare.

Nu återstår bara en match innan sommaruppehållet, kom och stötta LSK på lördag då vi möter Skövde AIK med avspark kl.16 på Skarsjövallen, Välkomna!