Förlust i DM mot Rössö

LSK-målvakten Linn Johansson och resten av laget höll nollan under den första halvleken. FOTO: P. Stenbaek

Det blev dessvärre förlust för LSK i den andra DM-matchen, mot IK Rössö. Uddevallalaget som föll i kvalet till Elitettan förra säsongen var på förhand ett väldigt tufft motstånd för vårt nyblivna Division 3-lag. Samtidigt ska man aldrig räkna bort LSK.

I första halvlek står även LSK upp bra och det skapas chanser åt båda håll. Trots det är det mållöst efter den första halvleken. I andra halvlek lyckas Rössö växla upp och är även effektiva när väl chanserna skapas, vilket resulterar i fyra mål. Därmed skrivs slutresultatet till 0-4.

LSK gör det ändå bra sett till det tuffa motståndet och man är en erfarenhet rikare inför de kommande matcherna. Härnäst väntar Träningsmatch: Ljungskile SK (D) – Kode IF på söndag på Skarsjövallen. Väl mött då.