Från W.O. till seger på några timmar

Andrea Lambertsen fick chansen som utespelare. Arkivfoto: P. Stenbaek
Truppen inför söndagens match mot Orust i F18-serien var så tunn på grund av skador och sjukdom så länge såg ut som vi skulle bli tvungna att lämna W.O. Efter lite jagande lyckades vi in en spelare till och kunde åka till Orust med 12 spelare. Andrea L som skulle stått i mål fick dessutom spela ute och Lisa H, normalt sett utespelare fick ställa sig i målet. Båda löste uppgiften på ett mycket bra sätt.

Med dessa förutsättningar startade vi matchen med inställningen att vi bara skulle gå ut och ha roligt, vara positiva och hjälpa varandra. Tjejerna började direkt med mycket avslappnat och bra spel vilket resulterade i 0-1 genom Emilia A efter några minuters spel. Senare i halvleken kunde vi öka på till 0-2 genom Julia S.

Efter paus fortsatte vi trycka på framåt och Ingrid S kunde snyggt skruva in två identiska frisparkar otagbara för Orust målvakt.
Matchen slutade till slut 1-6 efter en fantastisk insats från hela laget. Julia S och Ebba S utökade ledning ledningen innan vi på slutet blev lite bekväma och Orust fick till en reducering.

Återigen roligt att F07/08 kunde hjälpa oss med spelare. Denna gången var det Andrea L samt Hilda S som båda gjorde en mycket bra insats.

Vid tangenterna,
Hans Ringmark

⚽️ Matchfakta


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail