Fredgren laddar om för 2023!

Lova Fredgren laddar för en ny säsong i LSK. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Ett av nyförvärven inför årets säsong var Lova Fredgren, närmast från IK Rössö. Mittfältaren tog direkt en plats i laget och är väldigt ambitiös för att utvecklas vidare – vilket hon kommer göra i LSK 2023!

Lova Fredgren kom till LSK och var revanschsugen och ville fortsätta utvecklas. Mittfältaren var väldigt träningsflitig och ambitiös vilket gav resultat i en positiv utvecklingskurva. I hemmaderbyt mot IK Rössö var det Lova Fredgren som stod för kommandot och visade hur duktig hon är. Det kryddades med att hon satte 1-0 till LSK och blev även utsedd till Matchens lirare i grönvitt. Mittfältaren har mer att ge och i en bra fotbollsmiljö har hon alla möjligheter till att ta ännu fler kliv uppåt på utvecklingstrappan. Fredgren spelade 20 seriematcher, varav 15 från start, och stod även för fyra mål i Division 1 under 2022.

Nu är det klart att 19-åringen, fortsätter i LSK-tröjan säsongen 2023 – då vi får se mer av hennes tuffhet, teknik och spelsinne.

– Lova tog tidigt tag i taktpinnen under sitt första år hos oss. Höjdpunkten var mot sitt gamla lag IK Rössö där hon var en gigant på mitten. Nu glädjer det mig att hon vill fortsätta utvecklas hos oss, säger LSK-tränaren Joakim Jensen.

LSK är glada att Lova Fredgren fortsätter och vi hälsar henne såklart varmt välkommen till en ny säsong hos oss!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail