Friska tre poäng mot Frisco!

Vinnargänget i Herrljunga.

LSK åkte till Herrljunga för ett tufft möte mot IK Frisco. Målsättningen var som alltid att ta tre poäng, men då gällde det att ge allt för att få med sig en seger hem till Bohuslän.

LSK kopplade greppet om matchen direkt i första halvlek. Amelia Hallberg skickade in 0-1 och innan halvtidspausen kunde Frida Lundh utöka ledningen till 0-2.

I andra halvlek fick vi ytterligare bevis på att Amelia är i målform. För visserligen kom en reducering av Frisco, men Hallberg kunde göra sitt andra mål för dagen och gav LSK ledningen med 1-3. Ledningen stod sig matchen ut och LSK kunde plocka tre nya friska poäng!

Julia Jonasson blev utsedd till Matchens lirare.

En viktig och skön bortaseger! Härnäst väntar DM-Final mot Herrestads AIF hemma på Skarsjövallen på onsdag kl: 18.00. Väl mött.