G A M E D A Y – Är 35 års väntan över?

Ifjol spelade LSK återigen en DM-final. Då blev det förlust mot IK Rössö. Kan LSK knipa den första DM-titeln på damsidan på 35 år ikväll?

LSK tog en fin skalp borta mot IK Frisco, när man vann med 3-1 på bortaplan i lördags. Nu väntar en hyperintressant match som bryter av serielunken. Det är nämligen dags för DM-final på Skarsjövallen! LSK avancerade till final via seger borta mot Orust med 3-0. Kvällens motståndare, Herrestads AIF, hade en annan väg till finalen då man avancerade från semifinalen via att IK Rössö lämnade W.O.

Men underskatta inte HAIF. Laget ligger i mitten av Division 2 som nykomlingar med ett gäng unga spelare blandat med mer rutinerade spelare. Däribland finns ett gäng tidigare LSK-spelare i truppen, i form av Saga Lyckhage, Wilma Snis och Filippa Hedlund. Så det kommer bli en tuff kamp!

På damsidan är LSK mer framgångsrika på DM-sidan, där man gått till final fem gånger (senast under fjolårssäsongen) och har även plockat hem titeln vid två tillfällen. 1979 besegrade LSK Vallens IF med 4-1 och 1987 besegrades Myckleby IK med 1-0. Kan LSK plocka hem tredje titeln ikväll?

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats ikväll för att heja fram vårt grönvita lag!

Matchstart kl: 18.00 på Skarsjövallen.

Varmt välkomna till dagens match!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/
Biljetter kommer även finnas att köpa på plats.
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail