G A M E D A Y – Bortaderby mot TFK

Julia Jonasson får chans att möta sina gamla lagkamrater. FOTO: P. Stenbaek.

Derbyperioden är här! Tre matcher i rad väntar där det är mer eller mindre derbykaraktär (i alla fall sett till ur ett geografiskt perspektiv). Först ut: Trollhättans FK på bortaplan.

Damerna är fortsatt obesegrade efter fyra omgångar. Laget kommer senast från två raka oavgjorda matcher (1-1 i båda) så nu törstar man efter en ny efterlängtad seger. En som törstar lite extra efter det är Julia Jonasson med en lång historia från spel i motståndarlaget – ett lag hon öst in mål för. Lita på att det är en spelare som kommer bevakas lite extra av Trollhättan. LSK, som har en hel drös långtidsskador, kommer till spel med liknande lag som i de senaste matcherna.

TFK har inlett stabilt och har efter de inledande fyra matcherna 7 poäng (två segrar, en oavgjord och en förlust) så det blir en svår nöt att knäcka. Det visade sig inte minst under fjolåret där LSK lyckades knipa två segrar, men det var på det berömda håret för båda slutade 4-3 i grönvit favör.

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats idag i Trollhättan för att heja fram vårt grönvita lag!
Matchstart kl: 14.00 på Stavrelunds IP i Trollhättan. Väl mött.

INTERVJU
🎥 Se intervjun med Joakim Jensen inför matchen HÄR


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail