G A M E D A Y – En värdemätare i finalen

Kan Amelia Hallberg och resten av LSK lyckas rubba kommungiganten i finalen? FOTO: T. Åberg.

I eftermiddag väntar den spännande DM-finalen när LSK ställs mot IK Rössö på Rimnersvallens konstgräs med matchstart kl: 15.30. En match som blir en bra värdemätare för att se vad som väntar kommande säsong.

LSK har haft en komfortabel resa i DM där man vunnit med stora siffror i gruppspelet för att sedan hemmaslå Orust med 2-0 i semifinalen. Nu väntar tuffaste möjliga motstånd i finalen. Kommungiganten IK Rössö har inte bara tagit sig till final i DM utan man vann även Division 1 under säsongen. Dock slutade det efterföljande kvalspelet till Elitettan med förlust i ett dubbelmöte mot Norrköping – och därför väntar kommande säsong heta derbyn mellan Rössö och LSK. En försmak av dessa derbyn kommer under lördagen då DM-finalen alltså stundar.

Rössös säsong har pågått fram till nu medan LSK inte haft några matcher sedan säsongsavslutningen mot Hisingsbacka i början av oktober. Därtill saknas ett par rutinerade namn hos de grönvita, så det blir en tuff uppgift för LSK. Samtidigt är det en chans för våra yngre spelare att kliva fram och visa att man vill ta en plats i laget inför kommande säsong! Det blir spännande att se! Håll tummarna för LSK i eftermiddag.

Matchstart kl: 15.30, på Rimnersvallens konstgräs.

LÄS MER:
>> ⚽️ Bohusläningen inför matchen
>> 🚜 Intervju med Joakim Jensen
>> 💚 Lär känna laget mer

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail