G A M E D A Y – Får LSK råda?

Ingen rast och ingen ro, men denna gång väntar inget lag från Örebro. Istället ställs LSK ikväll mot Råda i en viktig batalj där laget behöver supportrarnas stöd på plats!

Vilken oerhört skön vändning stod för under söndagen! Från underläge till vändning och seger med 1-2, borta mot Rynninge. Ingen rast och ingen ro för nu väntar en ny match idag hemma på Skarsjövallen mot Råda BK.

Råda har haft en seg start med tre förluster och en oavgjord match i inledningen av serien. Dock har man en vass målskytt i Julia Bryngelfors, som redan stått för tre av lagets fem mål – en spelare som LSK-försvaret får se upp för.

Båda lagen är inne i ett tight spelprogram och spelade senaste matcherna under söndagen, så det blir en eldprov att se vilket av lagen som återhämtat sig bäst och kan därmed prestera bäst. LSK hade en tuff match i Örebro under söndagen, men där inhopparna gav kraft och energi till att vända matchen. Ett bevis på att LSK har en bredd på laget där konkurrensen om platserna är stenhård.

Vi ser fram att se många supportrar och publik som kommer och stöttar oss i kvällens match på Skarsjövallen. Slut upp och heja fram LSK i denna viktiga match!

VIKTIGT!
För att motverka köbildning kommer ingen biljettförsäljning finnas på arenaområdet. Det är därför viktigt att du förköper din biljett (om du inte redan har säsongskort).

Det gör du här: https://lsk.ebiljett.nu/

Matchstart kl: 19:45 på Skarsjövallen

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchblad
>> ‼️ Resultat och tabell
>> ???? Råda inför dagens match
>> ⚽️ Matchfakta


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail