G A M E D A Y – Fjärde raka derbyt!

Derbyperioden går in i sin slutfas när vi nu ställs mot det fjärde derbyt i rad. Lödöse Nygård gästar oss för en viktig toppmatch. Klart du ska välja oss idag – välkomna!

Det var en tung derbyförlust mot IK Rössö förra helgen, för LSK:s damer. Den matchen är nu glömd och det är fokus på ett nytt derby och nya segrar.

Lödöse Nygård står för motståndet på söndag. Ett lag som ligger hack i häl LSK och som alltid är tunga att möta. Vårmötet slutade 2-2, efter att Wilma Wester och Amelia Hallberg kvitterat två gånger om. En betydelsefull match då det är trean och fyran i tabellen som möts.

LSK vill givetvis bli bättre än förra årets fjärdeplats, men samtidigt är det jämnt mellan lagen i toppen så det gäller verkligen att plocka poäng (och helst tre) i varje omgång.

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på söndag för att heja fram vårt grönvita lag!

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på söndag för att heja fram vårt grönvita lag!

Matchstart kl: 17.00 på Skarsjövallen.

Varmt välkomna till dagens match!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/
Biljetter kommer även finnas att köpa på plats.
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail