G A M E D A Y – Hallsberg nästa!

Nästa Hallsberg. Hallsberg, nästa! Kan LSK:s segertåg fortsätta tuffa i eftermiddag när man nu ställs mot IFK Hallsberg på Skarsjövallen?

Helgen inleds på lördagen med LSK Dam som förhoppningsvis fortsätter sitt segertåg. ”Hallsberg nästa” är välklingande. Förutom plumpen i derbyt mot IK Rössö så har laget gjort en imponerande höstsäsong med idel segrar – nu senast, i onsdags, resulterade det i DM-Guld. Således enastående 7 segrar på de åtta senaste matcherna!

I vårens möte mot Hallsberg kunde LSK vinna tryggt och säkert med 0-3, efter att ha säkrat segern redan i första halvlek. Julia Jonasson och Lova Fredgren gjorde de två första målen, medan unga talangen Ella Källqvist Andersson fastställde slutresultatet till 0-3. Hallsberg har haft en tung säsong, där man spelat jämnt i många matcher men inte lyckats ta tillräckligt med poäng i år. Framförallt är det målskyttet som saknats då man gjort 11 mål på 19 matcher – och parkerat näst sist i tabellen.

LSK vill givetvis bli bättre än förra årets fjärdeplats, men samtidigt är det jämnt mellan lagen i toppen så det gäller verkligen att plocka poäng (och helst tre) i varje omgång.

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Matchstart kl: 14.00 på Skarsjövallen.

Varmt välkomna till dagens match!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/
Biljetter kommer även finnas att köpa på plats.
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail