G A M E D A Y – Mot Karlskoga!

Amanda Gustavsson blev premiärmålskytt. Nu väntar Rävåsen på bortaplan. FOTO: P. Stenbaek.

Vilken underbar seriepremiär det blev! Nu är det däremot dags att gå vidare och tagga till för en ny tuff match. LSK åker upp mot Värmland för möte mot Rävåsens IK Karlskoga.

Rävåsen inledde även sin seriepremiär på ett förnämligt sätt. Det blev nämligen seger även för Karlskogalaget när man bortaslog Hallsberg med 1-2. Segerorganisatör var Lisa Frisk som gjorde båda målen för RIK – det blir någon som LSK-försvaret får försöka hantera. Under fjolåret så kom Rävåsen på sjätte plats – fyra poäng bakom seriesegraren IK Rössö.

LSK gjorde en fin prestation mot Rössö i seriepremiären. Efter en nervös inledning kom man igång och tog en stabil seger efter att Amanda Gustavsson gjort LSK:s segermål, strax innan halvtidspausen. Duktiga Mathilda Eljas gjorde en fin prestation i hennes debutmatch i tävlingssammanhang för LSK, men utgick i andra halvlek. Hon har rehabat under veckan, men är inte tillgänglig för spel idag. En som däremot kommer tillbaka efter sjukdom senast är viktiga Ida Wallenius, som kommer bli betydelsefull idag. Ingen lätt match i de värmländska skogarna idag så det gäller att vara på tårna från start och under hela matchen.

Matchstart kl: 14:00 på Kilsta IP

LÄS MER:
>> ‼️ Resultat och tabell
>> ⚽️ Den nya matchtröjan
>> ???? Rävåsen inför dagens match


SÄKRA DIN PLATS PÅ SKARSJÖVALLEN
I juni öppnar vi upp för begränsad publik (max 500). Se därför till att säkra din plats genom ett säsongskort! Finns till försäljning på https://lsk.ebiljett.nu och på ICA i Ljungskile.

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner
>> Köpa souvenirer

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail