G A M E D A Y – ÖSK borta

Alice Jensen gjorde målet senast mot Degerfors. FOTO: @photobyegon

Dags för sista bortamatchen innan sommaruppehållet och det blir en tuff uppgift när de grönvita beger sig för möte mot vitsvarta Örebro SK. Alltså, möte mellan tvåan mot trean i tabellen.

LSK hade en tung dag på Skarsjövallen senast. Man fick ingenting att stämma och det täta matchandet den senaste tiden gjorde sig påmind, för skärpan var inte som man är van vid att se LSK-laget. Därmed blev det en tung förlust mot Degerfors (1-2). Nu kommer man in med förnyad energi inför den tuffa bortamatchen mot ÖSK. Kan LSK studsa tillbaka och ta viktiga poäng i Örebro? Mittfältaren Lova Fredgren är hoppfull att så är fallet – läs intervjun med henne här.

Även för Örebro blev det förlust senast. Det efter att Hertzöga skrällt och vunnit på hemmaplan med 1-0. Det lär bli ett revanschsuget gäng som ÖSK ställer på banan idag. Det är också en viktig match för vilket lag som hänger på IK Rössö i serietoppen, så det kommer verkligen bli en intressant match.

Matchstart kl: 14.00 på Grönpepparparkens IP.

LSK hoppas att några av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag för att heja fram vårt grönvita lag!

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail