G A M E D A Y – Revansch mot Degerfors?

Degerfors avgjorde sent på Skarsjövallen. Blir det revansch på Stora valla? Arkivfoto: P. Stenbaek.

Anrika Degerfors IF har likt många elitlag stärkt sin damsida och satsar rejält. Som nykomlingar i Division 1 har man stabiliserat sig på övre halvan med stora ambitioner inför framtiden. Kan LSK rubba värmlänningarna på bortaplan?

LSK har gått som tåget och radat upp segrar under hösten, med åtta segrar på nio matcher. Dessutom har laget öst in mål. På dessa matcher har man levererat hela 35 mål och släppt in 9 mål. Formen är således bra, men det gäller att verkligen göra jobbet för att plocka en seger borta mot Degerfors.

Degerfors kämpar nämligen för att behålla sin femteplats och därmed slippa kval nedåt. En seger för rödvitt hade betytt att man säkrade en plats i Division 1 även nästa säsong. Hemmalaget tog även sen seger i juni mot LSK genom ett sent segermål när man vann med 2-1. Kan LSK lyckas ta revansch på Degerfors idag mån tro?

LSK vill givetvis bli bättre än förra årets fjärdeplats, men samtidigt är det jämnt mellan lagen i toppen så det gäller verkligen att plocka poäng (och helst tre) i varje omgång. Vid seger idag är man sämst på tredjeplats och har fortsatt chansen att gå om tvåan Örebro SK inför slutomgången.

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar åker upp till Degerfors för att heja fram vårt grönvita lag!

Matchstart kl: 15:00 på Stora Valla.

Varmt välkomna till dagens match!

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail