G A M E D A Y – Trepoängare i sikte!

Nu sätter det äntligen igång! Efter ett kort sommaruppehåll så väntar en tidig inledning på höstsäsongen mot hemmamatch mot Torsby IF.

Efter det träliga poängtappet i avslutningen av vårsäsongen, 2-2, så väntar ”revanschen” mot Torsby idag. Som nykomlingar har LSK fått känna på att det är små marginaler som avgör – inte minst så gäller det att inte göra några misstag i slutet av matcherna.

Torsby tog sin första poäng mot just LSK i hemmamötet och vill givetvis plocka fler poäng idag för att komma upp på säkrare mark i tabellen. En som LSK-försvaret får se upp med är nummer 20, Bianca Jonsson Östlund, som stod för båda Torsbys mål i förra matchen. 

För LSK:s del slutade vårsäsongen med endast en förlust (1-3 mot Örebro SK), men dessvärre har det blivit tre oavgjorda matcher -vilket gör att de grönvita hamnat i mittens rike efter 6 omgångar. För att komma upp i toppen av tabellen så är det viktigt att få med sig en seger idag.

Därför hoppas vi se många supportrar och publik som kommer och stöttar oss i dagens match på Skarsjövallen. Slut upp och heja fram LSK i denna viktiga match!

VIKTIGT!
För att motverka köbildning kommer ingen biljettförsäljning finnas på arenaområdet. Det är därför viktigt att du förköper din biljett (om du inte redan har säsongskort).

Det gör du här: https://lsk.ebiljett.nu/

Matchstart kl: 14:00 på Skarsjövallen

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchblad
>> ‼️ Resultat och tabell
>> 🆚 Torsby inför dagens match
>> ⚽️ Matchfakta


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail