G A M E D A Y x 2 – Derby och Österlen

Äntligen väntar seriepremiär, derby och publikfest på Skarsjövallen. IK Rössö gästar oss i ett hett derby – den matchen vill du inte missa! Dessutom spelar vårt herrlag precis därefter, borta mot Österlen, som du följer på SportExpressen Play. En riktig LSK-lördag helt enkelt som ser väldigt spännande ut!

Derby: LSK – IK Rössö
Det har varit en enorm längtan och väntan efter premiären, men nu äntligen drar det igång! Temperaturen har skruvats upp ytterligare när LSK redan i premiären ställs mot seriekollegan från Uddevalla, IK Rössö, i ett hett derby.

IK Rössö har varit ett topplag i Division 1 de senaste säsongerna och vunnit serien två år i rad. Dock har de vid båda dessa tillfällen förlorat i det efterföljande kvalet till Elitettan. Rössö har ambitioner att lyckas tredje gången gillt så det kommer bli en utmaning för LSK att rubba derbykombattanten.

I LSK är man nästintill intakta sedan fjolåret. Lisa Malmeling har dock försvunnit till lördagens motståndare och Jennifer ”Jeje” Johansson har nyligen fött barn och Linnéa Jensen är gravid. In i laget har LSK fyllt på med Alice Nilsson (Stenungsunds IF), Frida Emilsson (IK Rössö) och Amanda Rees Fager (Halmstad BK). I övrigt har laget tränat på hårt under den evighetslånga försäsongen och det ska bli spännande att se hur laget står sig mot topptippade Rössö i seriepremiären. Genrepet mot Qviding slutade 2-2, efter att LSK ”vaknat” först i andra halvlek. I dagens match gäller det att vara på tårna från start och under hela matchen.

Matchstart kl: 14:00 på Skarsjövallen.

OBS! Endast förköp – ingen biljettförsäljning på arenan. 
LÄS MER:
>> ‼️ Viktig publikinformation
>> ⚽️ Den nya matchtröjan
>> 🎥 Känslorna inför derbyt
>> 🚜 Intervju med Joakim Jensen
>> 🐝 Skarsjösurr: Premiärtankar
>> 🆚 Rössö inför dagens match


Österlen FF – LSK
Uppstickaren från Österlen såg ytterst spännande ut inför säsongen. Hittills har dock inte resultaten gått vägen för Skånelaget. Man besegrade visserligen Linköping borta med 1-5, men i övrigt har det blivit fyra oavgjorda och fyra förluster. Meriterande tränaren Agim Sopi har inte lyckats få till det riktigt, men man är säkert sugna att ta sin första hemmaseger mot LSK.
LSK däremot har studsat upp till tredje plats, efter seger senast i derbyt mot Vänersborg (1-0). Däremot fick man inte spelet att stämma och man har dessutom haft svårt på bortaplan, så det blir ingen enkel lördagsuppgift för de grönvita.

Det blir en spännande match så håll tummarna rejält! Matchen ser ni precis efter damernas derby på SportExpressen Play.

Matchstart kl: 16:00 på Skillinge IP.

LÄS MER:
>> 🆚 Österlen inför dagens match
>> 🎥 Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


SÄKRA DIN PLATS PÅ SKARSJÖVALLEN
I juni öppnar vi upp för begränsad publik (max 500). Se därför till att säkra din plats genom ett säsongskort! Finns till försäljning på https://lsk.ebiljett.nu och på ICA i Ljungskile.

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner
>> Köpa souvenirer

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail