G A M E D A Y x 2 – Gauthiod och Torn

LSK-lördag igen! Denna lördags inleds med att LSK ställs mot IK Gauthiod kl: 14.00, på Skarsjövallen. Därefter väntar en tuff bortamatch i Lund när LSK ställs mot Torns IF. Nu har dessutom restriktionerna släppts vilket innebär att vi äntligen kan få se fulla läktare runtom i Sverige – så kom och stötta LSK på plats!

LSK – IK Gauthiod
Höstformen har verkligen blommat ut för LSK! I senaste hemmamatchen så tog man en storseger med hela 6-0 mot serietvåan Rävåsen Karlskoga. Förra helgen blev det en ny seger när topplaget Råda besegrades med 1-3.

Nu på lördag väntar en ny hemmamatch, när IK Gauthiod gästar Skarsjövallen – så se till att heja fram oss till en viktig LSK-seger!

I vårmötet, som spelades i början av augusti, lyckades LSK ta med sig tre poäng från Grästorp efter två mål i andra halvleken av Ida Hansson och Amanda Gustavsson. Gauthiod har haft en något motig säsong och ligger inför lördagens match på en 11:e plats i tabellen. Så det är säkerligen ett taggat bortalag som vill ta med sig viktiga poäng i bottenkampen, så då gäller det verkligen att kavla upp armarna för att kunna ta en viktig trepoängare för LSK.

Vi ser fram emot att se många supportrar och publik komma och stötta oss på Skarsjövallen. Slut upp och heja fram LSK i denna viktiga match! Den 29:e september släppte restriktionerna och det innebär att vi numera kan återgå till vardagen med fulla läktare! 

Varmt välkomna – tillsammans är vi LSK!

Matchstart kl: 14:00 på Skarsjövallen.

Eller köp på plats – Gratis för barn t.o.m. 15 år.

 

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchfakta
>> 🆚 Gauthiod inför dagens match
>> 📎 Matchblad
>> 🧮 Tabell
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben


Oliver Bergman är tillbaka efter avstängning. FOTO: P. Stenbaek

Torns IF – LSK
Formstarka Torn besegrade FC Trollhättan i förra omgången så det kommer bli en tuff bortamatch idag. LSK kommer från en förlust på ”hemmaplan” mot Österlen med 1-2, så idag lär man vara rejält revanschsugna.

I vårmötet mot Torn på Skarsjövallen vann LSK med 2-0 efter mål av Ken Akamatsu och Anton Henriksson. Till dagens match är Oliver Bergman och Murana Conteh tillbaka efter avstängningar. Däremot saknas Samuel Ohlsson, som i matchen mot Österlen fick syna sitt tredje gula kort och därmed är avstängd. Förhoppningsvis finns det även hopp om att någon av de skadade spelarna ska kunna ingå i matchtruppen.

Det gäller alltså att LSK gör en riktig bra insats idag också för att lyckas ta en viktig seger! 

Matchstart kl: 16:00 på Tornvallen i Lund.

LÄS MER:
>> 🆚 Torn inför dagens match
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ℹ️ Matchfakta
>> 🧮 Tabell
>> 🎥 Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail