G A M E D A Y x 2 – Hallsberg och Oskarshamn

LSK-lördagen är här och det väntar två långväga resor innan de båda LSK-lagen kan springa ut på planen för att fightas om tre poäng.

Damerna inleddes lördagen med bortamatchen mot IFK Hallsberg. LSK som besegrade IK Frisco i förra omgången och är fortsatt obesegrade har häng på toppen, men det gäller att plocka trepoängare för att verkligen gnaga serieledande Örebro SK i hälarna. LSK har dock en del frånvaro i truppen, vilket gjort att en del unga spelare fått ta steget upp och chansen i dagens trupp. Hemmalaget Hallsberg är laddade för att ta årets först seger då man än så länge endast fått med sig två poäng i årets seriespel – och parkerar därmed på jumboplatsen. Matchstart kl: 14.00 på Allévallen.

Herrarna dominerade stora delar av matchen mot FC Trollhättan och borde kunnat avgöra. Det blev istället delad pott, 1-1. Nu är det ett laddat gäng som åker till en av årets längsta bortaresor när man gästar Oskarshamn. Bortamatcherna mot Oskarshamn brukar vara väldigt svåra och tuffa så det blir ingen enkel uppgift. Dessutom saknar LSK Murana Conteh som är avstängd och det är högst osäkert när Linus Tornblad kan bli tillgänglig för spel igen. Oskarshamn har haft en ojämn start, men kommer till matchen med vind i seglen efter seger hemma mot IFK Malmö i söndags. Vilket lag som drar längsta strået får vi se kl: 16.00 på Arena Oskarshamn.


Långa bortaresor väntar, men LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag, både i Hallsberg och i Oskarshamn, för att heja fram våra grönvita lag!

Varmt välkomna till dagens matcher!

Let’s Stick Together!
Varmt välkomna!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail