G A M E D A Y x 2 – Hänger vi på toppen?

Idag väntar en riktig LSK-lördag igen och vi hoppas just DU är på plats för att stötta våra lag mot toppen!

Det blir dubbelt upp idag! Damerna inleder med bortamatch mot Lödöse Nygård medan herrarna välkomnar Lunds BK till Skarsjövallen.

Herrarna fick med sig 0-0 från derbyt mot Oddevold och är i allra högsta grad med i toppracet när en dryg fjärdedel av serien är färdigspelad. Nu väntar en vecka med tre matcher – en vecka som kan bli betydelsefull för fortsättningen av säsongen. Lunds BK gästar oss på Skarsjövallen. Ett Lund som senast kryssade borta mot GAIS (1-1). Det är också oavgjort som LBK siktat in sig på i inledningen av säsongen – fyra av sju matcher har nämligen slutat med en poäng för Lundalaget. Så den trenden blir en utmaning för LSK att bryta. I Ljungskilelägret är det laddat och den enda spelaren som kommer saknas definitivt är Samuel Ohlsson som är avstängd efter tre gula kort. Lita även på att våra offensiva spelare lär vara målhungriga med tanke på den mållösa derbyhistorian i måndags. Matchstart kl: 16.00 på Skarsjövallen.

Innan matchen mot Lund kommer en tyst minut hållas för att hedra den tidigare LSK-spelaren Henrik Lyberg (tidigare Andersson) som gått bort – se mer här.


Damerna hade allt som i en liten ask i derbyt mot IK Rössö förra lördagen, men föll på målsnöret med mål i slutminutrarna. Laget kontrollerade matchen och var väl värda att få med sig en seger. Nu väntar ett nytt derby, och lagets fjärde raka derby, när man gästar Lödöse Nygård på bortaplan. LNIK har blandat och gett under säsongen och kommer närmast från en förlust borta mot Hertzöga. Får vi se två revanschsugna gäng som är redo att studsa tillbaka på vinnarstigen? Det får vi se under dagen där matchen börjar kl: 15.00 på Alevi.


LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag, både på Skarsjövallen och i Lilla Edet, för att heja fram våra grönvita lag!

Varmt välkomna till dagens matcher!

Let’s Stick Together!
Varmt välkomna!

BILJETTER
Boka gärna biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/
Biljetter kommer även finnas att köpa på plats.
OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail