G A M E D A Y x 2 – Örebro och Malmö rår vi på!


En lång säsong har snart kommit fram till målsnöret för LSK:s damlag. Det är dags för säsongsavslutning – och det väntar inte vilken match som helst. Det blir en ren ”final” om andraplatsen när Örebro SK gästar oss. Säsongen är långt ifrån över för LSK:s herrlag, som idag gästar klassiska Malmö IP för möte mot IFK Malmö.

Vårmötet var en känslomässig historia, på bortaplan i Örebro. Då som nu var det dags för ett riktigt hett toppmöte. LSK tog ledningen två gånger om genom Julia Jonasson och gick till halvtidsvila med ledning, 1-2. Den glädjen förbyttes i desto mer negativa känslor efter den andra halvleken – där ÖSK vände på steken och vann med 3-2, efter segermål i 86:e minuten.

Sedan dess har det runnit in mycket vatten i Ljungskileviken och LSK har stått för en fantastisk fin höstsäsong med en lång segerrad (bortsett från derbyförlusten mot Rössö). Trots en skadefylld säsong har laget kämpat på, offrat sig och stått upp för varandra vilket fått utdelning under hösten – inte minst målmässigt. LSK och ÖSK är faktiskt de två lag som är målgladast i serien och i snitt gör båda lagen 3 (!) mål per match. Så det kommer säkert bli en spännande och sevärd match med offensiv prägel.

LSK vill passa på att ge chansen till alla föreningar att uppleva matchen på plats. Därför är det FRI ENTRÈ för alla föreningar!

LSK hoppas att en hel del av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på lördag för att heja fram vårt grönvita lag – och hylla laget till en fantastisk säsong!

MATCHSTART
Lördag, kl: 14.00, på Skarsjövallen.

Varmt välkomna till dagens match!

BILJETTER
Boka biljetter till Skarsjövallen här: https://lsk.ebiljett.nu/

OBS! Barn t.o.m. 15 år går in gratis.


För herrarnas del så har toppen börjat staka ut sig, men det finns fortfarande chans till att införliva mål om att nå högre än förra säsongens sjätteplats. Det finns även tid för reflektion, utvärdering och där spelare kan ge de själva chansen om ett förnyat kontrakt inför kommande säsong.

I vårmötet mot Malmö vann LSK komfortabelt med 3-0, efter mål från Oskar Lindberg, Uba Charles och Anton Henriksson. Sedan dess har det hänt lite i Malmö. Man har under hösten varit något mer svårslagna och spelat jämnare med många lag. Sist mot Lindome förlorade man med 2-1 vilket också kan ha varit spiken i kistan för ”Kanariefåglarna” från Malmö. Jumbon ser ut att åka ut om inget mirakel händer. Trots det får LSK se upp – lag utan någon som helst press på sig är oberäkneliga och kan sprattla till. Det gäller verkligen att vara på tårna för att kunna plocka en seger i Malmö och vända hem till Bohuslän med tre poäng.

MATCHSTART
Lördag, kl: 16.00, på Malmö IP.

Ett par av er är på plats i Malmö, men om ni inte har möjlighet att vara på plats kan ni följa matchen på SportExpressen Play.

>> Läs intervjun med Vigan Berbatovci 


LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats på idag, antingen på Skarsjövallen eller på Malmö IP, för att heja fram våra grönvita lag!

Varmt välkomna till dagens matcher!

Let’s Stick Together!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail