G A M E D A Y x 2 – Sista chansen!

Idag är det sista chansen! Det är sista chansen att heja fram Damlaget på Skarsjövallen för säsongen. Kom och hylla laget till en fin säsong! Det är också sista chansen för Herrlaget till att knapra in i toppstriden, när man idag gästar Utsikten på bortaplan.

LSK – IFK Hallsberg
Vilken fantastisk resa LSK gjort! Från starten 2018 i Division 4 har laget vunnit tre raka serier och under årets komprimerade debutsäsong så kommer laget sluta på en fjärdeplats, som nykomlingar, i Division 1! Publiken har samtidigt växt tack vare sevärd fotboll och lokala spelare från Stenungsund i söder till Strömstad i rum – kryddat med unga talanger. Det är en fantastisk prestation som laget gjort och de är väl värda att hyllas!

LSK har varit stabila de senaste matcherna och är obesegrade under de tre senaste matcherna. Ändå var det ett snöpligt slut sist borta mot Lödöse Nygård, när hemmalaget kvitterade på övertid och LSK fick ”bara” med sig en poäng. Men på Skarsjövallen är LSK ruskigt starka så det kommer bli tufft för IFK Hallsberg i säsongsavslutningen!

I vårmötet, som spelades i slutet av augusti, var Hallsberg starkast och vann genom ett nickmål i den första halvleken, fram till slutresultatet 1-0. Ska LSK få revansch och därmed avsluta på bästa sätt?

Vi ser fram emot att se många supportrar och publik kommer för att stötta oss på Skarsjövallen. Slut upp och hylla laget i säsongsavslutningen!

Varmt välkomna till dagens match – tillsammans är vi LSK!

Matchstart kl: 14:00 på Skarsjövallen 

MATCHVÄRD:
LÄS MER:
>> ???? Hallsberg inför matchen
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? Tabell


Utsiktens BK – LSK
Vilken storseger LSK tog senast på Skarsjövallen när Linköping fick kapitulera efter att de grönvita vunnit med 8-0. Det är dock historia nu och det gäller för laget att ladda om för en riktigt tuff batalj borta mot Utsikten. Bortamatcher mot Utsikten brukar i tävlingssammanhang vara väldigt svåra. Bortsett från bortatriumfen mot Utsikten 2015 så har inte LSK lyckats knipa tre poäng från ”Kikens” hemmabana.

Lagen möttes i juni och det var en av årets series bästa matcher i högt tempo där gästerna från Göteborg förde stora delar av framförallt första halvlek. Dock lyckades inget av lagen att få hål på två duktiga målvakter, i vardera bur, så matchen slutade följaktligen mållöst. I Utsikten finns det en hel del gamla LSK-namn att hålla koll på. Niklas Olsson, Allan Mohideen, Erik Westermark, Martin Smedberg-Dalence, Albin Skoglund och Mirad Garza återfinns nämligen hos de mörkblå. 

För båda lagen betyder det oerhört mycket då man jagar toppen av serien, som inför denna omgång leds av FC Trollhättan. Det gäller alltså att få med sig en trea om man vill vara med i racet om de två förnämsta platserna i Ettan Södra 2021. Ingen lätt uppgift, så vi ser fram emot att en hel del LSK:are finns på plats och hejar fram oss!

Matchstart kl: 13:00 på Ruddalens IP.

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? Utsikten inför dagens match
>> ???? Tabell
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ???? Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail