G A M E D A Y x 2 – Toppmöte + Åby väntar

Vilken lördag vi har framför oss! På Skarsjövallen väntar en toppmatch när serieledande Örebro SK gästar oss. Vi hoppas att många LSK:are sluter upp och hejar fram oss till seger! Dessutom spelar Herrlaget på bortaplan mot Lindome – en match som du följer på SportExpressen Play, om du inte är på plats. Ännu en riktig LSK-lördag att se fram emot, som ser väldigt spännande ut!

LSK – Örebro SK
Vilken inledning LSK fått! Först hemmaslog man topptippade IK Rössö (1-0) i premiären och sedan tog man en viktig pinne borta mot Rävåsen (1-1). Nu väntar ytterligare en väldigt tuff match när Örebro SK gästar Skarsjövallen.

ÖSK har inlett serien övertygande med två raka segrar mot Rynninge (6-0) och Sävedalen (3-0). Annars är det en del nytt i bortalaget. Förra året spelade man i en annan Division 1-serie under lagnamnet Örebro SK Södra. En serie som man slutade på sjätte plats – 12 poäng efter IFK Norrköping som vann serien och i år spelar i Elitettan. Numera hör man till i en sydligare Division 1-serie, men däremot är Söder strukit från lagnamnet.

I LSK har man haft en del sjukdomar och skador det sista, men nu verkar de flesta ha återhämtat sig och är redo för en tuff kamp på Skarsjövallen.

Vi ser fram emot lördagens toppmatch när vi välkomnar Örebro SK till Skarsjövallen. Slut upp och heja fram LSK i denna viktiga match!

Matchstart kl: 14:00 på Skarsjövallen.

OBS! Endast förköp – ingen biljettförsäljning på arenan.
Använd Chrome som webbläsare
LÄS MER:
>> ℹ️ Digitalt matchblad
>> ‼️ Viktig publikinformation

>> ⚽️ Den nya matchtröjan
>> ???? Intervju med Frida Emilsson
>> ???? Amelia Hallberg i radion
>> ???? ÖSK inför dagens match


Senast var duon avstängda, nu får LSK tillbaka viktiga ”Medi” Dresevic och Johan Svahn. FOTO: P. Stenbaek.

Lindome GIF – LSK
Zebrorna från savannen i Lindome har förflyttat sig till en ny hemmaplan inför mötet mot LSK. Åbyvallen är det som gäller när Ettankollegorna drabbar samman. Om det blir trav och galopp i dagens match återstår däremot att se. Något som däremot är klart är att i Lindome får vi återse den tidigare LSK-spelaren Teodor Wålemark. Annars har Lindome haft det en ganska motig inledning på serien med 12 poäng på 11 match och där man ligger på 13:e plats inför lördagens kamp. Trots en relativt bra start så har man därefter tappat och har inte vunnit sedan 24:e april (3-2 mot Linköping City). Dock är det inte många poäng upp till betydligt säkrare mark, i en väldigt jämn serie. 

LSK gjorde en stark insats mot Utsikten sist, trots en tunn matchtrupp. Återigen får LSK klara sig utan ett par spelare – och inför matchen står det i alla fall klart att Fredrik Martinsson och George Wilson kommer saknas då båda är avstängda. Tillbaka från avstängningar är i alla fall Johan Svahn och Mehmed ”Medi” Dresevic, som kommer bli viktiga pjäser i dagens match. 

Det blir en spännande match så håll tummarna rejält! Om ni inte är på plats i Mölndal så ser ni matchen på SportExpressen Play.

Matchstart kl: 13:00 på Åbyvallen.

LÄS MER:
>> ???? Lindome inför dagens match
>> ℹ️ Vill du se matchen på plats?
>> ???? Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


SÄKRA DIN PLATS PÅ SKARSJÖVALLEN
I juni har vi öppnat upp för begränsad publik (max 500). Se därför till att säkra din plats genom ett säsongskort! Finns till försäljning på https://lsk.ebiljett.nu

…du kan även stötta oss genom att:
>> Bli Medlem – #LSK1000
>> Bli LSK-Partner
>> Köpa souvenirer

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail