G A M E D A Y x 2 – Tuffa bortamatcher

Ännu en fin lördag att ägna sig åt att heja fram LSK! Herrarna inleder lördagen med match borta mot Qviding medan Damerna får en längre resa när de senare gästar Torsby. 

Qviding FIF – LSK
De vinröda från Göteborg var nära att åka ur Ettan förra året, men räddade sig kvar. I år har man gått desto bättre och fick en hygglig start på seriespelet, med bl.a. seger mot Oskarshamn (1-0). Sedan mitten av maj har det gått desto knackigare för Qviding. Trots jämna resultat har segrarna uteblivit och man har hamnat i mittenträsket. Laget har för vana att fostra unga duktiga spelare som sedan gått vidare till desto högre nivåer, så det kommer inte bli någon lätt match för LSK. I truppen återfinns dessutom de tidigare LSK-spelarna Linus Tornblad och Adam Söndergaard.

LSK tappade retsamt ledningen till förlust i slutminutrarna senast mot Tvååker. Efter lite vila och matchning mot Blåvitt är nu laget taggade för att ta med sig tre viktiga pinnar med sig hem från Göteborg. Extra mycket ser säkert Gustav Kadura och Fredrik Martinsson fram emot matchen – två spelare med förflutet i Qviding. Hos de grönvita får man klara sig utan Mehmed Dresevic som är avstängd. Det är också osäkert om Murana Conteh och Daniel Garcia Olsson är tillbaka efter skadebekymmer. 

Det blir en spännande match så håll tummarna rejält! Biljett till matchen köps HÄR. Om ni inte är på plats i Göteborg så ser ni matchen på SportExpressen Play.

Matchstart kl: 13:00 på Valhalla IP.

LÄS MER:
>> 🆚 Qviding inför dagens match
>> 🎥 Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lagTorsby IF – LSK
Vårsäsongens sista match väntar i de värmländska Svennisskogarna! Det har gått fort men detta blir LSK:s sjätte match sedan den försenade seriestarten i juni. Som bekant har LSK tagit två segrar, två oavgjorda och en förlust. Nu gäller det att ta en välbehövlig seger för att hänga på uppe i toppen efter sommaruppehållet.

Torsby har haft en tung inledning. Värmlänningarna har visserligen endast spelat tre matcher hittills, i den haltande tabellen, men det har dessvärre för deras del inneburit tre raka förluster. Dock har man ur ett resultatperspektiv spelat jämnt i samtliga matcher och man kommer senast från en uddamålsförlust (1-0) borta mot Hallsberg i onsdags. Så det är inget lag att räkna bort utan de lär säkert vara sugna på sin första seger i årets serie.

Nu gäller det för LSK att kräma ut allt man har för att få med sig en viktig seger och gå till sommarledighet med mungiporna uppåt.

Matchstart kl: 14:00 på Björkevi.

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchfakta
>> ‼️ Följ matchen via LSK:s Instastory

>> 🆚 Torsby inför dagens match

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail