Häcken var numret för stora

Ida Sölsnaes Sjöberg gjorde ett av reduceringsmålen, men det räckte inte mot ett starkt Häcken. FOTO: P. Stenbaek.

Lördagssolen sken över Skarsjövallen och damlaget ställdes inför en tuff uppgift när Elitettanlaget BK Häcken gästade.

Första halvleken inleddes med att gästerna från Hisingen tog ledningen, via ett skott utanför, fram till 0-1. Häcken utökade därefter till 0-2 efter drygt 20 minuters spel. 0-3 kommer ett par minuter innan paus, efter ett inlägg och därefter ett direktskott i mål. Häcken hinner även med att göra 0-4 innan domaren blåser för halvtidspaus.

I andra halvlek kommer LSK in i matchen på ett bättre sätt. De grönvita har både en ribbträff och Bagger igenom, men utdelning blir det däremot inte. Istället utökar gästerna två gånger om. Inbytte Ida Sölsnaes Sjöberg reducerar till slut till 1-6, men det är inte slut där. Häcken gör två mål till innan LSK kan få till ytterligare en reducering, genom Amelia Hallberg. Lova Fredgren tröstmålar en gång till och fastställer slutresultatet till 3-8.

Stort tack alla som var på plats i på Skarsjövallen idag. Nya tag med ny match i DM mot Lysekil-Stångenäs på fredag. Väl mött.