I blåsten kom skiftet – Damjuniorerna (F03/04)

Då så! Vi hade det på känn. Redan i höstas var vi nära. Och i UA-kannan bröt vi in en ordentlig kil i Rössös tidigare dominans i UA-fotbollen. Idag kom tronskiftet med en ordentlig islossningen. Vinst med sju-ett.

7-1!

Med god hjälp av vinden i första går vi upp i en komfortabel 4-0 ledning efter fina individuella prestationer av Stina, Ester och Saga Lx2. Dock framtvingade av hög press och intensivt bollvinnande över hela planen. I halvlek förberedde vi oss på en anstormning när Rössö skulle få medvind. Och mycket riktigt reducerar dom ganska omgående. Men sedan tog det stopp. Vi håller i bollen på marken och spelar oss ur situationerna utmärkt. Genom Saga Lx2 och Linnea J fastställs slutresultatet.

En perfekt genomförd match i uselt väder. 5+ på alla. Som vanligt vill man ju berömma alla men idag blir matchens tre stjärnor följande:

*Saga L, som dundrar in 4! bollar mot sitt gamla lag och är ett ständigt orosmoment i Rössös backlinje.

*Saga S, som täcker av sin högerkant på ett utmärkt vis, ständigt löpande och väggspelade med innermittfältarna och anfallare.

*Maja, som är säkerheten själv i mittlåset och spelar runt i backlinjen som vi tränat på och även bryter fram när tillfälle ges -helt i linje med instruktionerna!

Nästa helg spelledigt, sedan väntar sista träningsmatchen (mot Kode borta på Orust, där motsåndarna har träningsläger) innan seriestarten. Då tänkte vi testa formationen 3-5-2. Kallelse inom kort.

/Tränarna genom Martin Görling

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail