Ida Wallenius förlänger med LSK

Som nyförvärv inför säsongen 2020 kom mittfältaren in och visade direkt vilka stora kvalitéer hon besitter. Nu kan vi med glädje meddela att Ida Wallenius fortsätter i LSK!

Med meriter från Division 1-spel i bland annat Jitex och Qviding så kom mittfältaren, hemmahörande i Stenungsund till LSK inför säsongen 2020. En spelsugen Ida Wallenius gick rakt in i laget med energi, kreativitet och ett intresse av att ständigt utvecklas vidare. Det gjorde att när säsongen väl startade så dominerade nummer 25 på LSK:s mittfält. Totalt låg Wallenius bakom mycket i offensiven och det blev även 5 mål på 8 seriematcher. Därtill visade mittfältaren även en stor hunger för att spela fotboll, vilket gjorde att ”Walle” även hann med ett par U-lagsmatcher.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Vilken grym första säsong Ida gjort! Och det är väldigt bra och roligt att Ida väljer att stanna hos oss trots förfrågningar från andra klubbar!

LSK är glada att Ida fortsätter i den grönvita tröjan där hon kommer vara en viktig spelare under säsongen 2021 och även har chans att ta flera steg framåt i sin fotbollsutveckling.


Se mer med Ida Wallenius:
🎥 Bollkär förstärkning till LSK!

 


TRUPPEN 2021:
✍🏼 Amanda Gustavsson
✍🏼 Julia Ringmark
✍🏼 Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail