Ingen lördagsseger för LSK

Lisa Malmeling & C.o. hade det tufft i Vårgårda. ARKIVFOTO: T. Åberg.

Division 1-laget IK Friscopojkarna gjorde årets första match när de idag ställdes mot LSK. Ett LSK som saknade ett par tongivande spelare. Samtidigt ger det chansen till andra att kliva fram.

När väl matchen satte igång, en kvart efter utsatt tid, så var det hemmalaget som tog tag i taktpinnen och spelövertaget. Efter en dryg halvtimma tar även Frisco ledningen när man tar tillvara på en felpassning i LSK:s backlinje. 1-0 står sig fram till halvtidsvilan.

I andra halvlek dröjer det inte många minuter förrän Frisco gör 2-0, efter att ha rundat målvakten och satt dit bollen i nät. Med drygt tio minuter kvar av matchen gör hemmalaget även 3-0. Fast innan matchen är avslutad hinner LSK tröstmåla – fram till slutresultatet 3-1 till Friscopojkarna.

Nu laddar LSK om inför kommande uppgift. Redan på onsdag väntar nästa träningsmatch, när LSK tar emot Sävedalen på Skarsjövallen. Väl mött då.