Intensiv försäsong för U16

Laget samlade vid Kristinehamnscupen. FOTO: G. Johansson.

GIF/LSK U16 har haft några intensiva veckor där vi laddat upp inför och föreberett oss inför säsongen 2023.

För två veckor sedan spelade vi Kristinehamnscupen. En inomhuscup på fullstor 11 mot 11 plan. En stark insats där vi vann gruppspelelet obesegrade med målskillnaden 10-0. I A-seminfinalen föll vi dock mot IK Sturehov då vi släppte in ett mål med bara tre minuter kvar. Tråkig sorti när vi var så nära finalen men riktigt väl genomförd cup med bara ett insläppt mål på 5 matcher.

Helgen efter åkte vi på träningsläger på Tånga Hed i Vårgårda.Ett träninigsläger vi tycker ären viktig del i att bygga laganda inför en lång säsong. Träning varvades med tävlingar och avslutades med en trevlig träningsmatch mot Vårgårda IK som vi vann med 5-2.

Under de senaste veckorna har vi dessutom fått utbildning i styrketräning anpassad för fotbollsspelare. Mycket professionellt av Acrius personal.