Islossning och tre poäng!

Alice Jensen (i mitten) var på målhumör. FOTO: P. Stenbaek.

Efter tre förluster var det ett laddat LSK som tog emot Rynninge på Skarsjövallen under lördagseftermiddagen. Men det blev inte som det var tänkt.

För ett regnoväder hade nämligen gjort planen vattensjuk och istället för gräs så blev det konstgräs som gällde. De förändrade förutsättningarna verkade gynna LSK bäst – som satte full galopp direkt. Redan efter 20 minuters spel hade LSK tagit ledningen med 2-0, efter mål av Sandra Bagger och Alice Jensen. Jennifer ”Jeje” Johansson utökade därefter ledningen till 3-0 och det gråa vädret var inget som tycktes störa de grönvita denna dag. 3-0 var också det som noterades som halvtidsresultat.

I andra halvlek kunde sedan Alice Jensen göra sitt andra, och LSK:s fjärde, mål för dagen fram till 4-0! Ett resultat som stod sig matchen ut och LSK kunde äntligen få med sig en trepoängare!

Glädjande även att 15-åriga Ebba Stenstavold fick chansen att göra A-lagsdebut!

Härnäst väntar ett hett bortaderby mot IK Rössö nästa lördag, den 18/9, på Rimnersvallen. Väl mött.