Jacob Olsson utlånas till Varbergs BoIS

Jacob Olsson lånas ut till Varbergs BoIS under resterande säsong.

– Alla fotbollsspelare vill spela på högsta möjliga nivå och nu när det dök upp en möjlighet för Jacob att återigen få spela i Superettan vill vi ge honom den chansen. Jacob har hela tiden gett allt han kan för LSK och vi önskar honom lycka till i Varberg och välkomnar han tillbaka till oss i December, kommenterar klubbchef Hannes Stiller utlåningen.

– Klubbens målsättning att ta oss tillbaka till Superettan står fast. Vårt fotbollsutskott är i full gång med att få en så bra trupp som möjligt utifrån de förutsättningar vi har inför höstsäsongen, avslutar Hannes Stiller.

– Vi stoppar aldrig några spelare som vill uppåt i seriesystemet, vi försöker alltid lägga fokus på varje individ och deras utveckling. Men vi ska tillbaka till elitfotbollen inom 2-3 säsonger, det är vår ambition, kommenterar Bosse Wålemark, ordf. i fotbollsutskottet utlåningen.

Ljungskile SK önskar Jacob stort lycka till i Varberg och hoppas han kommer tillbaka i gott slag inför säsongen 2018 som gällande kontrakt löper till.

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail