”Jeje” avgjorde mot VIF

Jennifer ”Jeje” Johansson (16) stod för målet fram till 2-2 när LSK bortabesegrade Vänerborgs IF med 2-3. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK:s Damer spelade idag lagets nionde match på försäsongen. Efter en vändning i slutet av matchen kunde man besegra Vänersborgs IF.

Vänersborg tog ledningen i 26:e minuten, genom Ellen Bråberg. Repliken från LSK:s sida kom precis innan pausvilan då Amanda Gustavsson kunde göra 1-1. I andra halvleken tog återigen VIF ledningen, fram till 2-1 genom Mia Andersson. Kvitteringen lät inte vänta på sig. Minuten senare kunde nämligen lagkaptenen Jennifer ”Jeje” Johansson nicka in 2-2. Med ett fåtal minuter kvar av matchen kunde ”Jeje” servera Anni Mattsson som i sin tur kunde göra matchavgörande 2-3 till LSK!

Skönt och starkt att vända matchen idag! Härnäst väntar ny match mot Division 1-laget Lödese Nygård nästa lördag på Skarsjövallen. Väl mött då.