Låt oss presentera: ”Jeje” och ”Honken”

Nu kan vi äntligen börja presentera spelarna som tar plats i vårt Futsallag. Näst på tur är en LSK-fostrad spelare samt en spelare som är ett fysfenomen.

Låt oss presentera:

Jennifer ”Jeje” Johansson
Nästa pusselbit är på plats – och det är ingen mindre än Jennifer ” Jeje ” Johansson! Jennifer är en kvick offensiv mittfältare med en bra blick för spelet.
Jennifer startade sin fotbollskarriär redan som 5-åring i LSK,l där hon efter 5 år valde att fortsätta sin utveckling i IK Rössö. 2010 stod hon för sin målmässigt bästa säsong då hon vräkte in 16 mål på 18 matcher i Div. 2. När Rössö fick en plats i Div. 1 efter serieomläggningen så fick kreatören ”Jeje” starta samtliga 22 matcher och gjorde så de kommande två säsongerna innan ”Jeje” tog en paus ifrån fotbollen.

Jennifer spelade förra året för Futsallaget IFK Uddevalla i RFL. Där hade hon en mer tillbakadragen roll som balansspelare men lyckades ändå att leverera 6 mål på 7 matcher.

Tränarna har ordet:
– ”Jeje” är en kvick, kreativ och teknisk spelare som bidrar oerhört mycket med sin energi och rutin. Hon är trygg med bollen och stressar inte i situationerna. Det skall bli oerhört kul att se henne briljera i Div. 1 kommande säsong.

Varför väljer du LSK Futsal? 
– Jag valde LSK för att de väljer att göra en satsning på futsal och jag vet hur proffsiga de är i föreningen. Vi är ett härligt gäng som vill hålla ihop och fortsätta att utvecklas för att se hur långt vi kan nå. Ser verkligen fram emot denna säsong!

Dina tankar om att förbundet väljer att göra RFL ”låst” denna säsong?.
– Jag tycker det är väldigt bra att förbundet vill göra RFL till en bättre och mer seriös serie där inte vilket lag som helst kan anmäla sig. Tycker dock att förbundet skall informera om hur och när detta skall ske och hur det ska gå till, så att alla lag har samma förutsättningar inför kommande säsong. Så har det tyvärr inte varit och det kan jag tycka är väldigt tråkigt och oprofessionellt.

Kuriosa:
Blev utsedd till ”Årets spelare” av ledarna i IFK Uddevalla  förra säsongen, som också var hennes första futsalsäsong. Motiveringen löd: ”Har utvecklats under hela säsongen och blivit otrolig viktig för oss”.

Anna ”Honken” Holmqvist
Låt oss presentera fysmonstret Anna ” Honken ” Holmqvist.
”Honken”, som i fotbollssammanhang tidigare representerat Stångenäs i Div. 1 spelar just nu i Uddevallaklubben IK Rössö, som även dom håller till i div 1. I Rössö har Anna detta året varit en mycket viktig del i Rössös fina andraplats i Div 1. Trots att hon är så stark i defensiven så är hon också riktigt farlig framåt, och det visade sig ganska tydligt under förra säsongen i IK Rössö som hade en kanonsäsong. Laget lyckades ta sig till kval till Elitettan och var mycket nära att kvala sig upp men föll på målsnöret mot Brommapojkarna. Anna startade samtliga matcher den säsongen och gjorde 10 mål på 22 matcher.

Inom futsal så har ”Honken” spelat för IFK Uddevalla i RFL. På dom 2 säsongerna Anna gjort för Uddevallalaget i RFL har hon stått för 15 mål på 11 matcher, så ni förstår att hennes näsa för mål, och i en trolig Pivotroll, så kommer hon bli otroligt viktig för LSK.

Ledarna har ordet:
– ”Honken” är en ledare som spelar ett aggressivt spel. Hon är en pådrivare som kan få igång hela laget och hennes fysik och målsinne kommer vara guld värt för oss. Vi är väldigt glada för att ha ”Honken” i truppen.

Varför väljer du LSK?
– Jag tycker det är en intressant satsning, kompetenta tränare och ett gött gäng.

Dina tankar om att förbundet väljer att ”låsa” RFL denna säsongen?
– Det är roligt att de vill satsa på att RFL blir bättre men känns som om de kunde varit en tydligare och tidigare framförhållning om saken. För mig är det självklart att det laget som vinner en serie ska flyttas upp.

Kuriosa:
Anna har spelat innebandy-SM och var med i distriktslaget för U16 (pojkar) i ishockey.

Vi hälsar båda spelarna välkomna till LSK:s Futsallag!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail