Jensen is back!

Hon blev mamma under fjolåret. Efter uppoffringar, envishet och kämpande kunde hon göra comeback i år. Nu är det klart att Linnéa Jensen fortsätter i LSK även 2023!

Linnéa Jensen har varit en pusselbit i LSK under lång tid och varit med på resan från Division 4 till Division 1. Anfallaren med nummer 13 på ryggen har alltid varit en spjutspets som ett offensivt hot. När hon äntligen fick göra comeback från start under säsongen var dock på en annan position. 24:e september tog hon plats i startelvan mot Hallsberg som högerback (!), tillsammans med sin syster Alice i backlinjen. Om det är framtiden för LSK:s nummer 13 återstår att se, men det finns möjligheter för det i och med en bra prestation. Linnéa Jensen  spelade 6 seriematcher, varav 1 från start, i Division 1 under 2022.

Nu är det klart att 21-åringen, fortsätter i LSK-tröjan säsongen 2023 – då vi får se mer av henne och hennes fortsatta utveckling.

– Hon kämpade sig tillbaka till planen, från det att bli mamma till att stå på planen mot Hallsberg och gjorde det väldigt bra. Grymt att en tjej som varit med hela vägen från Division 4, spelar vidare i gröna tröjan 2023, säger LSK-tränaren Joakim Jensen.

LSK är glada att Linnéa Jensen fortsätter och vi hälsar henne såklart varmt välkommen till en ny säsong hos oss!

TRUPPEN 2023

>>  Linn Borg, målvakt
>> Amelia Hallberg, mittfältare
>> Frida Lundh, mittfältare
>> Alice Jensen, försvarare
>> Alice Nilsson, mittfältare
>> Wilma Wester, mittfältare
>> Lova Fredgren, mittfältare
>> Felicia Hallberg, anfallare
>> Louise Samuelsson, försvarare
>> Julia Rzepa, försvarare


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail