Joakim Jensen inför DM-finalen


Ett par veckor har gått sedan seriesegern och trots det har laget hålla igång – för på lördag väntar final. Vi tog ett stack med LSK-tränaren Joakim Jensen om hans tankar inför DM-finalen.

Hur är känslan för dig och laget just nu?
– Känns väldigt skönt med allt egentligen! Vi har njutit tillsammans och haft roliga träningar.

Ni har tränat på nämnde du, hur har det varit?
– Vi har ju tränat på bra i två veckor nu då vi har en match kvar och det är DM-finalen. Efter onsdagens DM-semifinal stod det klart att vi möter IK Rössö till helgen (Lördag 15:30). Träningarna har varit fartfyllda och roliga där man märker att vi har gjort något stort – för tjejernas inställning har varit superbra! Dock så har vi haft lite skavanker på några spelare som har gjort att de får vila och köra på med lite rehab under några veckor. 

På tal om finalen mot IK Rössö, hur går tankarna där?
– Vi är ju ett lag som skall vill vinna och har löst det väldigt bra under lång tid nu, så alla matcher är viktiga även denna för att få ett kvitto på att vi tränar rätt och har bra tänk i det vi gör. Sedan har vi ju lite skavanker på några spelare men det gör ju att några spelare som inte spelat så mycket kommer få chansen.

Som du nämner så är denna matchen lite sent, varför är det så?
– Denna matchen ligger ju tyvärr lite för sent för att det skall vara optimalt för oss. Det har tydligen varit lite krångligt att få till den andra semifinalen vilket har skjutit upp finalen några månader för oss. Vi har ju som sagt firat serien och varvat ner efter det. Men försöker hålla oss vid liv några dagar till, för att sedan få en välförtjänt vila i några veckor.

Har du någon startelva klar?
– Haha! Nä, det har jag inte ännu men du kan vara säker på att det är unga lovande spelare som får chansen att visa upp sig nu när några av våra rutinerade spelare inte kan medverka.

Vi önskar LSK-tränaren och laget all lycka till inför lördagens DM-final! Avsluta säsongen på bästa sätt!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail