Kanonstart på höstsäsongen!

LSK inledde höstsäsongen på bästa sätt. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Efter 40 dagar utan matcher var det äntligen dags att dra igång höstsäsongen för LSK:s damer. Säffle stod för motståndet och det var i Värmland det skulle avgöras vilket av lagen som lyckades knipa de viktiga poängen.

Första halveken inleddes på bästa sätt. Sandra Bagger hittade fram till Julia Jonasson, som satte dit ledningsmålet redan i femte minuten. Några få minuter senare utökade samme Jonasson till 0-2. Ida Wallenius kunde efter dryga halvtimmen spelad sätta dit 0-3 på frispark. Innan halvtidsvilan kom även 0-4, genom ett självmål.

I andra halvlek fortsatte målskyttet. Sandra Bagger gjorde i sin comeback sitt första mål tio minuter in i den avslutande halvleken – fram till 0-5. En Säfflereducering kom emellan, men sedan var det LSK:s målshow igång igen! Inbytte Lova Fredgren kunde utöka till 1-6 innan Julia Jonasson fullbordade sitt hattrick och även slutresultatet till 1-7! En fantastisk start på höstsäsongen där LSK matade på matchen igenom vilket resulterade såväl i en grym prestation som i ett underbart resultat.

Härnäst väntar en ny bortamatch kommande helg när LSK gästar Hertzöga. Väl mött.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail