Konstgräset är spelklart!

Det nya gröna konstgräset är på plats vid Skarsjövallen.

Äntligen är det ”nya” gräset på plats vid Skarsjövallen. Under fredagen skedde besiktningen av den nyanlagda konstgräsplanen, vilken godkändes för spel direkt.

14 år hade det gamla konstgräset på nacken, men nu finns äntligen en ny matta på plats vid Skarsjövallen. Uddevalla kommun beslutade i juni att byta ut konstgräset och under den senaste tiden har det pågått ett stort arbete av Markbygg för att färdigställa planen. Planen såg enligt prognosen ut att stå klar vecka 44, men det har gått snabbare än så. Under fredagen genomfördes slutbesiktning, vilken godkändes och betyder att planen är spelklar direkt.

LSK vill rikta ett stort tack till ett gediget arbete från Uddevalla kommun och Markbygg AB för anläggandet av konstgräset vid Skarsjövallen. Det kommer betyda mycket får vår verksamhet, inte minst för vår ungdomsverksamhet.

Första matchen väntar på onsdag
Redan på onsdag 26/10, kl: 19.00, väntar den första matchen på det nya konstgräset. I P19-kvalets andra omgång ställs nämligen LSK mot Oddevold på konstgräset. Varmt välkomna att då syna den nya planen och givetvis se en spännande match!

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail