Låt oss presentera: Emma x 2

Emma Christensen och Emma Karnström.

Fusallaget fortsätter sin presentation av laget och denna gång är det två Emmor som presenteras. Varmt välkomna till LSK!

Emma Karnström
Emma Karnström, eller ”Karne” som hon kallas i laget är 22 år och en offensiv kraft i LSK Futsal. En kraft att räkna med och som börjat säsongen superbt med 3 mål på de första 3 matcherna.

Karne började sin fotbollskarriär i Bullarens GoIF innan hon steget vidare till Div. 1-klubben Rössö. I ett Rössö som denna säsongen knep en fin fin andraplats, där Emma var bästa målgörare med sina 18 mål på 19 matcher och var såklart mer eller mindre självskriven i det rödklädda anfallet.
Som Futsalspelare har hon tidigare representerat IFK Uddevalla i RFL, där var hon om möjligt en ännu vassare med målskytt för vad sägs om hennes fantastiska 20 mål på 17 matcher i RFL?
Tränarna om Emma:
– Karne är en otroligt kvick och kreativ spelare. Det kvittar med vilken fot hon kommer till bollen för det blir farligt var enda gång. Fortsätter hon på samma spår så dröjer det inte länge innan hennes namn sprider sig genom futsalsverige.
Varför valde du LSK Futsal?
– Det är ett härligt gäng att spela med och LSK verkar vara en seriös förening.

Vad tycker du om förbundets beslut om att stänga RFL denna säsongen?

– Tycker egentligen att det mest känns som ett oklokt och konstigt val. Tror knappast RFL blir bättre av att inte få in de bästa lagen från Division 1.
Kuriosa:
Karne debuterade i seniorlagssammanhang redan som 12-åring.

Emma Christiansen
Låt oss presentera vinnarskallen Emma Christensen! Emma som representerat IK Rössös Damlag sedan 2010 och fick den stora äran att bära kaptensbindeln 2015-2018 och har såklart varit en väldigt viktig pjäs i IK Rössös framgångar. Hon spelade oftast som ytterback och stod 2015 för sin mest tongivande säsong där hon gjorde 7 mål på 22 startade matcher.
I Futsal så har Emma tidigare representerat IFK Uddevalla i högsta serien RFL säsongen 2018/19 och gjorde 3 mål på 10 matcher.
Tränarna om Emma:
– Emma är en urkraft, hon är stark både mentalt och fysiskt. Hon har ett fantastiskt defensivt spel och när hon kommer med fart i offensiven är hon kraftfull och svårstoppad.  Med hennes vilja och erfarenhet så kommer hon vara guld värd för LSK Futsal. Hon är en naturlig  ledare.
Varför valde du att hoppa på projektet LSK Futsal?
– För att LSK som förening verkade seriösa och ville satsa på oss damer. Jag ville även fortsätta att spela med mina lagkamrater från förra klubben.
Vad tycker du om beslutet att stänga RFL så att det inte går att ta sig upp dit tills nästa år?
– Jag spelar futsal för att jag tycker det är roligt och för mina lagkamrater som jag trivs tillsammans med och som utvecklar mig som spelare. Visst är RFL den ligan som vi egentligen ska spela i, men vi får bygga upp ett starkt lag och ta oss dit nästa säsong!Kuriosa:
Emma är otroligt kittlig under fötterna!
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail