Ledarstaben förstärks

Jessica Hallberg tar plats som assisterande tränare i ledarstaben.

Damlaget har gjort klart med 20 spelare och nu har vi även glädjen att presentera ytterligare en viktig pusselbit – denna gång på ledarsidan. Vi har nämligen glädjen att meddela att Jessica Hallberg tar steget upp i Damlaget och blir assisterande tränare i laget.

Jessica Hallberg har lagt ned oräkneliga timmar på både Grohedsvallen och Skarsjövallen genom åren. Sedan 2011 har hon varit en engagerad ledare i F05/06 samt även varit engagerad i Grohed/LSK:s Ungdomsstyrelse. Vi har även sett Jessica som funktionär runt matchevenemangen, på både dam- och herrsidan. Den stora passionen för fotboll finns i hela familjen Hallberg – där samtliga brinner för fotbollen. Barnen Viktor, Felicia och Amelia har samtliga varit en del av Grohed/LSK:s ungdomsverksamhet och där båda de två sistnämnda numera tagit plats i Damlaget. Mannen Johan Hallberg har såklart också ett brinnande intresse och engagemang – både inom Groheds IF, men även inom LSK. Jessica har som ledare för både F05/06 och Dam-U även en väldigt bra överblick över vilka unga spelare som härnäst knackar på för att ta klivet upp i Damlaget. Vi är glada att Jessica tar klivet in och kompletterar Joakim Jensen som tränare och ser fram emot att se hennes fortsatta engagemang i laget.

Jessica Hallberg berättar sina tankar om den nya rollen och hennes förväntningar inför säsongen:
– Jag har varit med och följt detta framgångsrika damlag vid sidan av en hel del, både eftersom jag har en dotter som spelar i laget och även att jag är involverad i klubben – både på ungdomssidan som ledare och i ungdomsstyrelsen. Därför ska det bli extra kul att denna säsong få vara en del av detta lag som ledare. Laget gjorde en fantastisk första säsong i Division 1, men jag vet att vi har mer att ge och är alldeles övertygad om att vi kan göra en ännu bättre säsong i år.

LSK är väldigt glada att Jessica tar plats som assisterande tränare och hälsar henne välkommen in i laget!


TRUPPEN 2022

>> Joakim Jensen, tränare
>> Jennifer Johansson, mittfältare
>> Frida Lundh, mittfältare
>> Alice Jensen, anfallare
>> Sara Mattsson, försvarare
>> Amelia Hallberg, mittfältare

>> Amanda Rees Fager, försvarare
>> Anni Mattsson, försvarare
>> Alice Nilsson, mittfältare
>> Mathilda Eljas, försvarare
>> Amanda Gustavsson, mittfältare
>> Wilma Wester, mittfältare
>> Frida Emilsson, mittfältare
>> Jessica Karlsson, försvarare (NY)
>> Ida Wallenius, mittfältare 
>> Louise Samuelsson, försvarare (NY)
>> Julia Ringmark, försvarare
>> Julia Jonasson, anfallare (NY)
>> Yrsa Sjöstrand, målvakt
>> Felicia Hallberg, anfallare (NY)
>> Lova Fredgren, mittfältare (NY)


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail