LSK avslutade med seger! ????

Sista matchen väntade och när väl reseledare Jensen rattat in takluckan så var laget redo för att bege sig in i de dalsländska skogarna. Bengtsfors var dagens destination och när väl bussen började rulla in i samhället så gick A/C:n igång.

Men matchen började inte som tänkt, där LSK inte fick till sitt spel mot ett rejält och tufft Bengtsfors. Efterhand växte de gröna in i matchen och tog över, med sitt vanliga bollrullande spel. LSK skulle också få ett ledningsmål. Ida Sölsnaes-Sjöberg kom in från högerkanten och spelade in bollen – som sedan letade sin i mål, fram till 0-1. Ett andra mål låg i luften och 0-2 skulle också komma där Linnéa Jensen tryckte in bollen. 0-2 skulle också bli halvtidsresultatet.

Andra halvleken hade inte gått många minutrar förrän en hörna nådde fram till Sara Mattsson som krutade in 0-3 i bortre krysset. LSK fortsatte att skapa chanser och matchen kändes avgjord, men just då fick Bengtsfors sin stora reduceringschans, men avslutet tog i ribbkrysset och ut. Därefter fortsatte LSK att rada upp ett flertal heta chanser, men bollen ville inte in. Innan myggorna tog över fullständigt så blåste domaren av och LSK segrade med 0-3, där Jennifer Johansson välförtjänt blev utsedd till matchens lirare i LSK.

Seriesegrande LSK avslutar alltså på bästa sätt och kan nu ta lite välförtjänt vila innan det är dags att ladda för en spännande säsong i Division 2. Väl mött nästa säsong.