LSK fick ”bara” oavgjort

Julia Jonasson, Amelia Hallberg och LSK tappade segern i slutet. FOTO: P. Stenbaek.

Efter en varm och solig midsommarhelg så var det dags för de grönvita att avsluta vårsäsongen med en hemmamatch mot Råda BK. Kunde LSK repa sig efter två tunga förluster?

Första halvek började tungt då Råda bara efter ett par minuter kunde ta ledningen. Men LSK skulle ta tillbaka kommandot och vända till ledning med 2-1. Det efter mål av Julia Jonasson och Amelia Hallberg

I andra halvlek kunde dessutom Alice Jensen utöka till 3-1 på straff. Det kändes kassaskåpssäkert, men det ville inte Råda tro på. Gästerna från Lidköping kunde både reducera och till slut nå en kvittering i slutskedet, fram till slutresultatet 3-3. Oerhört surt!

Härnäst väntar ett skönt och välförtjänt sommaruppehåll. Därefter återstartar seriespelet den 6:e augusti när LSK gästar Säffle SK på bortaplan. Väl mött.