LSK fick en rejäl revansch

LSK fick revansch i dagens match mot Vallen och vann med klara 10-0. Foto: T. Åberg.

Sommarens sista dagar var räknade och det väntades skyfall, men lyckligtvis kom solen istället fram och sken ikapp med klubbmärkets brinnande sol. Det väntade en spännande match på så vis att LSK:s enda förlust under seriespelet kom mot dagens motståndare, Vallens IF. Vårmötet förlorades nämligen med 2-1 och nu var det dags för revansch för våra gröna LSK-lirare.

Det blev en rivstart av LSK, där första målet kom redan innan två minuter gått genom Jennifer ”Jeje” Johansson. Sandra Bagger utökade till 2-0 strax därefter, innan Ida Sölsnaes och Julia Ringmark kunde göra 3-0 och 4-0. LSK dominerade matchen totalt. Linn Johansson i målet behövde inte ingripa mer än på några förlupna långbollar och ett par tillbakaspel. Innan första halvlek var slut kunde ”Jeje” respektive Ida Sölsnaes göra sitt andra mål för dagen. Men fler mål skulle komma.

I andra halvlek dröjde det inte länge förrän Sandra Bagger satte både 7-0 och 8-0 – fram till ett hattrik för Måldrottningen Bagger. ”Jeje” ville inte vara sämre utan strax därefter gjorde även hon ett hattrick, fram till 9-0. Bagger punkterade sedan matchen genom att göra 10-0, vilket även blev slutresultatet.

En fantastiskt revansch för LSK denna dag och nu har man gjort totalt 89 mål i serien såhär långt! När passerar man 100 gjorda mål? Härnäst väntar hemmamatch på fredag när Tjörns DFF besöker Skarsjövallen. Väl mött då.