LSK går på uppehåll obesegrade!

Amelia Hallberg fick återigen chansen från start och gjorde även sitt första mål i seniorsammanhang. FOTO. T. Åberg

Det var dags för den andra seriematchen, nu på hemmaplan på Skarsjövallen. Två taggade lag var redo i värmen för en bra match.

Efter en dryg kvart spelad skulle Jennifer ”Jeje” Johansson ge LSK ledningen. 2-0 kom strax därpå i den 22:e minuten. 14-åriga Amelia Hallberg stod för målet vilket även var hennes första mål i seniorsammanhang – grattis! Repliken från Zenith skulle dock komma innan paus. Sandra Mannerstråle reducerade fram till 2-1 i den 36:e minuten, vilket även blev resultatet som lagen gick till halvtidspaus med.

Lagen slet hårt i värmen, men LSK var strået vassare och i mitten av andra halvlek kunde Sandra Bagger sätta spiken i kistan på straff genom att sätta dit 3-1, vilket även blev slutresultatet!

En viktig och stark seger som betyder att LSK går på sommaruppehåll som obesegrade! Härnäst väntar DM-match mot Orust i början av augusti. Till dess njuter vi av dagens seger och laddar för en spännande höstsäsong!