LSK ger dig exklusiva erbjudanden inför Black Friday!

På fredag är det Black friday, då många handlare har anammat trenden är det inte längre bara en dag för de allra flesta utan en hel weekend eller till och med en hel vecka! Vi vill påminna er om att komma ihåg att köpa sånt ni behöver och redan har planerat att köpa och inte handla bara för sakens skull. Men att spara in hundralappar på julklappar eller liknande är ju inget att klaga på. Om du ska handla på nätet vill vi påminna om att ni via sponsorhuset hela november ut fåt 10% extra i bonus.  Så shoppa era julklappar via sponsorhuset och få extra mycket tillbaka i bonus samtidigt som du stöttar LSK samtidigt!

Har du inte provat handla via Sponsorhuset än så är detta ett perfekt tillfälle!
Just den dagen finner du varor till oslagbara priser. Passa på att fynda dina julklappar redan nu. Både du och Ljungskile SK får pengar tillbaka när du handlar via Sponsorhuset: https://www.sponsorhuset.se/lsk/rea-kampanjer

Bor du i Ljungskile vill vi tipsa om att Penselman ger er 30% rabatt på all Nordsjö och Caparol färg under som Black Weekend till oss LSK medlemmar om ni uppger ”Ken Sema” i kassan!

Bor du i Ljungskile vill vi även tips om erbjudandet Lyckorna Brygga har gett exklusivt till oss medlemmar i LSK

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail